La Lepre Stanca blir cykelförening

Då var det andra ”föreningsmöte” genomfört och med stor enighet beslutade vi att bilda cykelförening som är ansluten till RF och Svenska Cykelförbundet. Mötet var också eniga om att vår verksamhet inte skall förändras speciellt mycket pga föreningsbildandet. Exempelvis kommer det inte finnas krav på medlemskap eller liknande för att delta på våra måndagsrundor/träningsrundor utan vi fortsätter med tänket ”Alla ska med” & ”Fart efter kamrat”. Allt är som vanligt.

En interimsstyrelse bildades bestående av Alex, Rickard H, Gustav L, Persmeen, Daniel A, Olle C och undertecknad. Interimsstyrelse har nu i uppdrag att till vårt första ”årsmöte” arbeta fram stadgar, verksamhetsidé, organisationsplan osv. Är det någon mer som inte var på mötet som vill ingå i en interimsstyrelse så lägg en kommentar nedan.

Mötet poängterade också att det är viktigt med delaktighet, öppenhet och att alla har möligheten att vara med och påverka. Utgångs punkten till våra stadgar blir ”RF:s-normalstadgar” & RF:s idéprogram  ”Idrotten vill” så ta gärna en titt på dessa och lämna synpunkter/kommentarer på hur våra stadgar och verksamhetsidé skall se ut. Ordet är fritt! 

Vårt första årsmöte planerades till den 9-10/5 i Vena

En vårplanering diskuterades också på mötet och här följer några datum som ni kan/ska notera in i kalendern. Speciellt ni som ämnar att delta på Piccolo och Vätternrundan i år.
29/3 Sub-träning Kick off ( Långfredagen )
7/4 Paris-Roubaix ( cykling+mat )
14/4 Sub-träning inför VR
28/4 Sub-träning inför VR
1/5 Sub-träning inför VR
6/5 Grande MR
9-11/5 Grande Piccolopase + Årsmöte
15/5 Start Protourjkpg

Närvarade på mötet gjorde: Pelle, Alex, Jens, Bama, Freddan, Olle, Rickard H, Gustav L, Daniel A, Henke J, Robert L, Marcus C, Håkan N, Calle A (hoppas jag inte missade någon)

Detta var mina noteringar från mötet, om jag missat eller missuppfattat något så lägg en kommentar så fixar vi till det.

14 reaktion på “La Lepre Stanca blir cykelförening

 1. KUL! Grattis till detta! En fundering kommer ni vara en motionsförening eller kommer ni även ha medlemmar som skall tävla?

  Mvh
  Fritz

 2. Då kan ni räkna in mig som medlem (bara för att ni har så snygga dräkter) vår förening är en ren motionsklubb och därav ingår vi i Korpen med den, billigare och enklare än SCF, dock så kan man ju inte tävla för en Korpförening =)

  //Fritz

 3. Härligt! Verkar ha varit ett bra möte. Det är med en stor väntan som man hoppas att allt cyklande kommer igång på riktigt snart. Jag ställer mer än gärna upp på ett mer aktivt arbete i klubben. Vill ni ha med mig så ställer jag gärna upp på att deltaga i interimsstyrelsen.

 4. Kul! Räkna in mig som medlem, helt klart. Kan jag hjälpa tillgå något sätt så hojta till
  //Claes

 5. Är inte så aktiv på sadeln som många av er andra (även om jag önskar det skulle vara mer), men finns det något som man kan hjälpa till med så tveka inte att säga till.
  /Stefan

 6. Kul! Riktigt lycka till. Härligt att se att det går att göra saker när man brinner för det och jag tror på er inställning att alla kan vara med men ändå att det också går att tävla tillsammans. Ni vinner mycket på det. Blir kul att följa er vidare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>