La lepre stanca Ragazze

HeaderRagazze
Ragazze (italienska) – flickor, tjejer

Vi kommer under våren att dra igång en specifik tjejsatsning för att ha mer kul på hjul men också utanför. Vi vill öka samhörigheten mellan kvinnorna i klubben och göra saker tillsammans både med hjälm och utan hjälm.

Framför allt kommer vi att köra Måndagsrundan Ragazze jämna måndagar från Mariebo vändplan (start när övriga måndagsrundor drar igång), precis som en vanlig måndagsrunda men med endast tjejer i klungan. Det är självklart fritt att köra med vilken valfri grupp som passar dig om så är önskan, men vi vill tro att en klunga med bara tjejer kan vara en lite lägre tröskel in i klungcyklingens fantastiska värld. Blir vi många tjejer delar vi in oss i fartgrupper.
Vi hoppas att det ska få fler tjejer att cykla med LLS.

Utöver detta så kommer vi under våren att boka in tre tillfällen då vi gör något annat, ett sätt att ses utanför hjälmarna och lära känna varandra lite mer samt kanske lära sig något nytt.

Datum att boka in i kalendern:

3/4 Genomgång med tips för cykelturen, klungcykling och enklare mek. Begränsat antal platser. Efteråt tar vi en cykeltur tillsammans för de som önskar. Anmälan nedan.

24/4 Fikacykling. Inbjudan kommer senare.

22/5 Yoga för cyklister. Begränsat antal platser. Inbjudan och anmälan kommer senare

Kostnad? Måndagsrundan är alltid gratis men övriga aktiviteter ser vi gärna att du har ett medlemsskap i La lepre stanca. Utöver det kan självkostnadspris komma till vid till exempel fika. Det kommer alltid stå i inbjudan när du bör ha med dig cash.

Övriga frågor? Maila Anna, annamjansson86@gmail.com.

Hoppas vi ses på cykeln snart! 
/Elin A och Anna J 

2 reaktion på “La lepre stanca Ragazze

  1. Hur tätt inpå är det möjligt att göra anmälan? Om man inte är medlem sedan tidigare kan man lösa det enkelt på plats via nätet?

  2. Hej LLS,

    jag hade gärna anmält mig till klungteknik och cykelmek, anmällan hamnade i LLS Ragazzes inkorg istället. Hur kan man vara med på lördag?

    vi hörs / Hannes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>