Medlemskväll med Henrik Orre (Velochef) och Årsmöte.

Här med bjuder vi in till medlemskväll den 21 februari, välkommen på en helkväll i skön cykelanda där du får chans att lyssna på “The Velochef” aka  Henrik Orre!

Henrik Orre har varit kock i hela sin yrkeskarriär. Föddes in en familj där cykelsporten alltid var central, med en far och äldre bror som båda är Norska mästare.  Henrik valde att göra en karriär inom matlagning, VM guld med Norska Kocklandslaget och har jobbat på några av Skandinaviens främsta restauranger. Bla fyra år som köksmästare på Mathias Dahlgren i Stockholm.  Sedan 2011 har han kunnat kombinera sina stora hobby med sitt yrke som kock åt Norska cykelförbundet och inte minst Team Sky. Under fem säsonger var han ansvarig för cyklisternas mat på tävling och träningsläger.
Henrik har också skrivit tre kokböcker med fokus på cykel under flaggan Velochef.

Efter föreläsningen med Henrik switchar vi över till mat och traditionsenligt årsmöte! 

Program
17.30 Kaffi!
18.00 Föreläsning: Henric Orre, Velochef!
19.15 Mat och Årsmöte (Dagordning enligt stadgarna, publiceras på www.laleprestanca.se 15/2)

Gällande årsmötet.
Har du frågor, funderingar eller aktiviteter som du vill diskutera under årsmötet skicka gärna in dem till styrelsen på info@laleprestanca.se så lägger vi till dem på dagordningen.

Plats: Restaurang Tegel, Tändsticksområdet

Medlemskvällen riktar sig främst till LLS-medlemmar, gamla såväl som nya (så här blir du medlem för endast 100:-), i mån av plats och mot självkostnadspris kan det finnas möjlighet för även icke medlemmar att delta, lämna din intresseanmälan i formuläret nedan.  

Anmälan: