La Lepre Stanca sörjer en cykelvän.

Det är med stor sorg vi publicerar denna text och det är med stor sorg vi kan meddela att vår vän Jan Paananen lämnat oss efter en tids sjukdom. Janne fick ett lugnt och fint avslut när han under fredagsförmiddagen cyklade vidare på nya vägar. Våra tankar går till hans familj och nära och kära.

Med sitt stora hjärta, glada humör och eviga leende har Janne under flera års tid spridit en enorm cykelkärlek runt sig. Alltid funnits till hands för nyblivna cyklisters funderingar och aldrig tackat nej till runda.

När Janne satt med i klungan visste man att det skulle bli en bra cykelrunda. När Janne satt med i klungan visste man att det fanns någon som lyssnade. När Janne satt med i klungan visste man att det fanns någon som skulle ta hand om en när man cyklade in i väggen. När Janne satt med i klungan visste man att det fanns två otroligt starka ben och två otroligt stora lungor i klungan som skulle få en att få slita det där lilla extra. När Janne satt med i klungan visste man att man alltid hade en perfekt rygg att ligga bakom när man behövde det.

Janne var och kommer alltid att förbli den perfekta cykelkompisen och var du än är Janne, så kommer du alltid sitta med i vår klunga!

Till minne av Janne och som en hyllning till hans stora cykelhjärta, hans enorma kamp mot cancern och engagemang under taggen #levförfan, skänker vi 10000:- till Team Rynkebys Jönköpings kampanj till förmån för Bancancerfonden. Vill du skänka ett bidrag till samma kampanj gör du det bäst via Swish på nr 123 426 2945. Läs mer här:  https://www.facebook.com/trgmjonkoping/

Cykla i vind, Janne!

Du fattas oss.

La Lepre Stanca
gm
Calle Andersson
Ordf.

Foto lånat av: Yesmin Ek