Medlemskväll med Emma Johansson!

Här med bjuder vi in till medlemskväll den 6 februari, välkommen på en helkväll i skön cykelanda där du får chans att lyssna på en av vår tids främsta cyklister, ingen mindre än Emma Johansson!

Under kvällen kommer det finnas möjlighet att prova och beställa LLS-kläder och inte minst har du den stora möjligheten att närvara på vårt årsmöte.

”Världens bästa mig”
Lyssna till och motiveras av tidigare proffscyklisten Emma Johansson. Tillsammans med sin tränare Martin Vestby berättar Emma om sina erfarenheter från en lång proffskarriär. Vägen från barndomens lek och drömmar till det dramatiska OS-loppet i Rio. En inspirerande historia i med och motgång.

Program
17.00 Provning & beställning av LLS-kläder + Kaffi!
18.00 Föreläsning: Emma Johansson & Martin Vestby
19.15 Mat och Årsmöte.

Gällande årsmötet.
Har du frågor, funderingar eller aktiviteter som du vill diskutera under årsmötet skicka gärna in dem till styrelsen på info@laleprestanca.se så lägger vi till dem på dagordningen.

Plats: Roupez Profile, Batterigatan 9

Medlemskvällen riktar sig främst till LLS-medlemmar, gamla såväl som nya (så här blir du medlem för endast 100:-), i mån av plats och mot självkostnadspris kan det finnas möjlighet för även icke medlemmar att delta, lämna din intresseanmälan i formuläret nedan.  

Anmälan: